.

Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Α΄Εθνική η Κωλοτούμπα της χρονιάς

Και όπερ εγένετο φώς...η ΕΣΟ με συμπληρωματική προκήρυξη ανταποκρινόμενη στο περί δικαίου αίσθημα του λαού έδωσε παράταση στις δηλώσεις συμμετοχής μαζί με το κάτι τις παραπάνω.

Στην ουσία της υπόθεσης πρόκειται για στροφή 180 μοιρών για την οποία θα μπορούσαν να γραφτούν πολλά.
Ωστόσο τα λόγια έχουν νόημα αν χρησιμοποιούμε τον ίδιο κώδικα, αν δηλαδή βλέπουμε το μαύρο ως μαύρο και το άσπρο ως άσπρο, αν την ροχάλα την βλέπουμε ως φτύσιμο και όχι ως ψιλόβροχο.

Αντί λοιπόν για σχόλια οι φώτο μας μάλλον πρέπει να επαρκούν.


Τρίτη 18 Μαΐου 2010

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΠΑΚΑΣ

Τον Γιώργο τον γνώριζα από τα τουρνουά που συμμετείχε του πρωτομίλησα όμως ένα βραδυνό τον Σεπτέμβριο του 2007 στον ΣΟ Παγκρατίου όπου συμμετείχε σε κάποιο τουρνουά.
Ήταν μια δύσκολη περίοδος για εμάς με λίγες γνωριμίες στον
χώρο έτσι πήρα τότε την πρωτοβουλία να προτείνω στον Γιώργο που αγωνιζόταν στον ΣΟ Αμπελοκήπων να μας ενισχύσει αγωνιστικά.

Το συνοικέσιο είχε αίσιο τέλος, περίπου μία εβδομάδα μετά αποδέχτηκε την πρόταση και εντάχθηκε για πρώτη φορά στον δυναμικό της ομάδας με υποσχετική. Την επόμενη χρονιά ο αγωνιστικός δεσμός του έγινε μόνιμος με τον Πανιώνιο αφού ήρθε πλέον με ελευθέρη μεταγραφή.

Τις δύο χρονιές που αγωνίστηκε ο Γιώργος η ομάδα πέτυχε να διεκδικεί την άνοδο της στην Α΄Εθνική, η "βιβλική" μορφή του χαρακτηριστική στον χώρο "έδεσε¨ απόλυτα με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας και σύντομα στην παρεά προστέθηκε η Βασιλική που πλέον παρακουλουθούσε από κοντά τις αναμετρήσεις του.

Συνήθως καθυστερημένος στην ώρα προσέλευσης, χαρακτηριστικό της "αφασείας" του, σε ένα αγώνα στη Νέα Σμύρνη ενώ πλησίαζε το πέρας της μίας ώρας από την έναρξη που σημαίνει μηδενισμό του αθλητή κατάφερε να φτάσει λίγα λεπτά πριν εκπνεύσει και χρειάστηκε να αφήσει το αμάξι του στη μέση του δρόμου για να τρέξει στ
ην αίθουσα ενώ εγώ έτρεχα αντίστροφα για να οδηγήσω το παρατημένο αμάξι.

Την τελευταία όμως χρονία ο Γιώργος ¨χάθηκε¨ από τον Σκακιστικό χώρο λόγω των
φοιτητικών υποχρεώσεων του στο Πανεπιστήμιο και όχι μόνο.
Πριν μία εβδομάδα επικοινώνησα μαζί του για να μάθω τα νέα του και έμαθα ότι ο λόγος της απουσίας του ήταν πολύ σημαντικότερος.
Ο Γιώργος και η Βασιλική είναι πλέον γονείς, το νέο μέλος της οικογένειας τους ένα γλυκό κοριτσάκι που ήρθε στον κόσμο πριν λίγες μέρες.

Όλοι εμείς από την ομάδα του Πανιώνιου τους στέλνουμε τις πιό ζεστές ευχές μας με πολλή αγάπη και ανυπομονούμε να τους δούμε σύντομα κοντά μας, άλλωστε αστειευόμενος ο Γιώργος μου είπε ¨σταμάτησα να παίζω και η ομάδα ανέβηκε¨

Φώτο από την αγωνιστική δράση του Γιώργου


Κυριακή 16 Μαΐου 2010

It's not unusual

Από το μεσημέρι της Κυριακής με την λήξη των Νεανικών διοργανώσεων της ΕΣΣΝΑ ο κ. Χρήστος άρχισε να νιώθει ενοχλήσεις στη μέση του. Ο γιατρός του είπε ότι μάλλον θα είναι από τα πολλά Κύπελλα που σηκώνει φέτος...
Μετά την πρωτιά στον ΠΟΑ σήμερα προστέθηκαν άλλα δύο στο λογαριασμό.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΙΔΩΝ: 1η θέση και χρυσό μετάλλιο (αήττητοι ανάμεσα σε 57 ομάδες με την απόλυτη βαθμολογία 12 βαθμών σε 6 αγώνες)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ: 2η θέση και αργυρό μετάλλιο (αήττητοι ανάμεσα σε 37 ομάδες με 10 βαθμούς σε 6 αγώνες)

Πέρα από την σχετική πλάκα που πάντα κάνουμε, τα παιδιά ξεπέρασαν κάθε προσδοκιά φέρνωντας στην κορυφή τον Σύλλογο .

Συμμετείχαμε με πέντε συνολικά ομάδες δηλαδή με μία εικοσάδα αθλητών
και πετύχαμε σχεδόν το απόλυτο, όταν μάλιστα έχει προηγηθεί τον χειμώνα η επιτυχία της πρώτης ομάδας.
Για την ιστορία θα αναφέρω τα σημερινά αποτελέσματα
3,5-0,5 επί του Ζήνωνα στους 14ρηδες και 2-2 με την Σκακιστική Επικοινωνία στους 10ρηδες.

Πριν δύο χρόνια αυτή η πορεία ήταν στις προθέσεις μας στις επιδιώξεις μας, σήμερα είναι πραγματικότητα.

Μπράβο στα παιδιά, στους γονείς, στους προπονητές σε όλους όσους εργάζονται για να φτάσουμε εδώ.


.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ