.

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Στάση στο Αιγάλεω έκανε η ομάδα μας στην φετινή διοργάνωση μετά την ήττα της από την ομώνυμη ομάδα  με 2,5-1,5 και ολοκλήρωσε με αυτό τον τρόπο την συμμετοχή της στο Κύπελλο Αττικής. 

Η πρώτη φετινή παρουσία του Ανδρεά Κοφίδη με τα χρώματα της ομάδας  σημαδεύτηκε από πολύ σύντομη ισοπαλία μόλις 13 κινήσεων με τον παλαιό φίλο και συμπαίκτη Καραγιάννη τόσο από την Καλλιθέα όσο και από τον Πανιώνιο.
Στην δεύτερη σκακιέρα ο Βαρβαδούκας κέρδισε μάλλον εύκολα τον Λιάσκο και σχετικά σύντομα.


Σε αυτό το χρονικό σημείο με 1,5π. υπέρ μας στις δύο πρώτες σκακιέρες και τους Πανταζόπουλο Πουλόπουλο στις 3-4 δεν περίμενα ότι θα αποκλειστούμε.
Μας αρκούσε μόλις μισός βαθμός σε οποιαδήποτε από τις δύο για να πάρουμε την πρόκριση.


Ο μισός βαθμός δεν ήρθε ποτέ γι΄αυτό άλλωστε οι αγώνες έχουν πάντα το δικό τους ιδιαίτερο ενδιαφέρον γιατί το αποτέλεσμα δεν είναι πάντα θέμα στατιστικής. 
Με  δύο ήττες αρχικά του Γιάννη και μετέπειτα του Σταύρου έκλεισε το φύλλο αγώνος μαζί και το Κύπελλο Αττικής.

Στις άλλες διοργανώσεις νίκη για του 10άρηδες άνευ αγώνος, νίκη για την Α΄κάτω των 14 εις βάρος της Αίγλης Παπάγου και ισοπάλια για την Β΄.



Σε δύο αγωνιστικές ολοκληρώνονται και τα νεανικά κύπελλα για τον Πανιώνιο όμως το καλύτερο το φυλάμε για το τέλος με την Α΄Εθνική σε περίπου  ένα μήνα που θα διεξαχθεί όπως όλα δείχνουν στην Αράχοβα.

Για τους μαθητές και φοιτητές του Πανιωνίου ακολουθεί ένας μήνας εξετάσεων, έντονου διαβάσματος,  όπου εύχομαι ο καθένας να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει. 
Θεωρώ απαραίτητο όλα τα παιδιά να κλείσουν θετικά την χρονία τους ώστε στη συνέχεια με καθαρό μυαλό ηρεμία και αυτοσυγκέντρωση να ριχτούμε στο Πρωτάθλημα της Α΄ για να υπερασπιστούμε ττα κεκτημένα μας.

    Καλή εβδομάδα




 

.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ