.

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

3ος ΓΥΡΟΣ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Αυτός ο γύρος κράτησε σχδόν μία εβδομάδα με τις αναβολές και τη γενική απεργία.
Ωστόσο τα αποτελέσματα του έφεραν συνωστισμό στην κορυφή.

Η παρτίδα των πρωτοπόρων Αζίζη-Νανόπουλου έληξε ισόπαλη και σε συνδυασμό με τις νίκες των Κοφίδη-Δεληθανάση επί των Νικολάου και Κωστούρου αντίστοιχα δημιουργούν μια εξαιρετικά αμφίροπη συνέχεια που αποτυπώνεται στα ζευγάρια του  Σαββάτου, Νανόπουλος-Κοφίδης,Δεληθανάσης-Αζίζης

Όπως κάθε αγωνιστική ακολουθεί παρουσίαση-ανταπόκριση του Σπύρου με τις σημαντικότερες παρτίδες και κρίσιμες θέσεις. 

  ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΠΥΡΟΥ ΙΛΑΝΤΖΗ

Πολύ κοντά στους πρωτοπόρους  βρίσκονται και τα υπόλοιπα ζευγάρια,  ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Στούμπου-Μάκκας, Νικολάου-Ε. Μάκκα, Ιλαντζής-Sienczewski, 
Πουλίδης-Κωστούρος.
Συνολικά οι κληρώσεις και τα αποτελέσματα στο
 http://chess-results.com/tnr90768.aspx?lan=1
 
ΥΓ. το pdf αρχείο μπορείτε να το δείτε καλύτερα πατώντας επάνω αριστέρα την ένδειξη +




 




Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ Νο2 "επειδή ορισμένοι έχετε όρεξη"

Λόγω προσωπικού προβλήματος υγείας (έκανα μια επέμβαση και αναρρώνω)
δεν μπόρεσα να παρεβρεθώ στο Σχολικό που διεξήχθη στη Νέα Σμύρνη πριν όμως ανεβάσω την ανάρτηση ρώτησα έναν από τους γονέις του τμήματος που βρισκόταν σε όλη τη διοργάνωση (την άποψη του οποίου εκτιμώ) και μου είπε ότι δεν υπήρχαν προβλήματα.
Την επόμενη μέρα αφού ανέβασα το post με πήρε ένας άλλος φίλος τηλ και μου περιέγραψε ότι διαφωνεί πλήρως και ότι βρήκε την όλη διοργάνωση προβληματική.

Άρα συμπεραίνω ότι η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση, και σίγουρα θα υπήρξαν προβλήματα  όπως πάντα υπάρχουν σε διοργανώσεις με τόση μαζικότητα.

Εκείνο όμως που ορισμένοι αδυνατούν να καταλάβουν είναι ότι ούτε εγώ ούτε ο Πανιώνιος είμαστε χωροφύλακες για να μοιράζουμε κλήσεις σε όσους τουλάχιστον προσπαθούν και ο Κυριάκος ο Ζαμίτ προσπάθησε με όλες του τις δυνάμεις.

Ακόμα πιό εξωφρενικό είναι ότι αρκετοί δεν μπορούν να αντιληφθούν πως ο Πανιωνίος ως ένας τεράστιος αθλητικός οργανισμός με κοντά τα 4.000 σήμερα αθλούμενα παιδιά σε όλα του τα τμήματα, συνεχιστής της πολιτιστικής και ιστορικής διαδρομής  του Μικρασιατικόυ Ελληνίσμου δεν ενδιαφέρεται, δεν ασχολείτε και δεν είναι ο φυσικός του ρόλος να κάνει αντιπολίτευση ή συμπολίτευση στον κ. Μακρόπουλο ή στον κ. Γκορίτσα.

Δεν αποτελεί στόχος και προτεραιότητα μας το εάν ο κ Μακρόπουλος συνάντησε τον κ. Σαββίδη στο Hilton η στο Intercontinental ούτε εάν το Σχολικό δεν διεξήχθη ικανοποιητικά για να την "πούμε" στον κ. Γκορίτσα.
Έχουμε άλλα ενδιαφέροντα και άλλες προτεραιότητες αυτό μπορείτε να το κατανοήσετε ή όχι; Δεν έχουμε ανάγκη να μας "χαιδεύουν" και ούτε "χαιδεύουμε" κανένα, δεν χρωστάμε και δεν μας χρωστάνε.
Άσε που διαπιστώνω ότι έχετε και δραματική έλλειψη χιούμορ όσον αφορά τα video που ανεβαίνουν.

Ασχοληθείτε λοιπόν με τα προσωπικά σας !!! δεν μας αφορούν. 
Γράψτε ότι θέλετε όπως θέλετε με όποιο ψευδώνυμο και ας είναι σχεδόν ανακριβή εγώ  σας απαντώ επώνυμα από εδώ.


Αυτά είναι όλα παράσκακιστικά γιατί Σκακιστικά είναι σαν να ασχολείτε η 
Bayern Munchen με τα Άνω Πετράλωνα







ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το Σχολικό στον Νότιο τομέα.
Χωρίς τιςσυνήθης γκρίνιες, τα διάφορα περιστατικά ή παρατράγουδα, οι διοργανώτες πέτυχαν να διεκπεραιώσουν ακέραια και χωρίς προβλήματα την διοργάνωση που είχε άλλωστε ιδιαίτερη μαζικότητα.
Η επιλογή της Νέας Σμύρνης πιστεύω ότι εξυπηρετεί θαυμάσια τις γύρω περιοχές και αυτό εν τέλει αποδείχθη. 

 
Συγχαρητήρια στους διοργανωτές,αθλητές και γονείς.








.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ