.

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

Τελείωσαν οι προσωπικές μου διακοπές, όπως και για τους περισσότερους από εμάς με την επιστροφή μας στην καθημερινή δράση από την οποία δεν απουσιάζει το Σκάκι.

Την Κυριακή 12 Μαίου ολοκληρώθηκαν και μία σειρά από διοργανώσεις με ανοικτά τουρνουά και Ατομικά Αττικής.

Ο Γιώργος Κανακάρης στο τουρνουά της Τριανδρίας κατέλαβε την δεύτερη θέση παρά την πολύμηνη αποχή του από το αγωνιστικό σκάκι, πολυ θετική η παρουσία του πόσο μάλλον τώρα που πλησιάζει το Πρωτάθλημα, την ίδια μέρα ο Δημήτρης Παπακωνσταντίνου κατέλαβε στο τουρνουά του Φυσιολάτρη επίσης την δεύτερη θέση θετικός ο απολογισμός του αφού σε λεπτομέρειες νομίζω ότι έχασε την πρωτιά.

Στα Ατομικά ο Στέλιος δυστυχώς αγωνίστηκε μόνο σε πέντε γύρους καλό το 4,5 βέβαια αλλά του έλειψαν αυτοί οι δύο γύροι.
Η Σταυρούλα για πρώτη φορά αγωνίστηκε σε προκριματικά Αττικής και παρά τις δύο ήττες έδειξε ότι μπορούσε να πετύχει πολλά περισσότερα.
Η αγωνιστική μεταπήδηση από τα προκριματικά της επαρχίας με αισθητά μειωμένο συναγωνισμό σε αυτό της Αττικής δεν είναι εύκολη υπόθεση αφού η έλλειψη αγώνων και εμπειριών γίνεται σε ορισμένες παρτίδες αισθητή.

Στα αγωνιστικά του Πανιωνίου την επόμενη Κυριακή συνεχίζουμε στις Διοργανώσεις, με τους 14ρηδες να πηγαίνουν στο Λαύριο, οι 10ρηδες υποδέχονται τον ΣΟ Περιστερίου και η Ανδρική θα έχει δύσκολη αποστολή στο Κορωπί με την τοπική ομάδα για το Κύπελλο Αττικής.     


Ο Lupu στο Πανευρωπαικό πηγαίνει για τον τίτλο, σήμερα που ανεβάζω την ανάρτηση αντιμετωπίζει στο πρώτο τραπέζι με Λευκά τον Moiseenko μακάρι να κερδίσει. Παρότι δεν αγωνίζεται μαζί μας εξακολουθούμε να μιλάμε.
Δυστυχώς δεν μπορούμε να έχουμε τρεις κοινοτικούς(έχω προτείνει την ελεύθερη συμμετοχή τους) και ο Richard στην πρώτη δεν αλλάζει με καμία δύναμη.
Σε ένα Πρωτάθλημα από το οποίο δεν κερδίζεις τίποτα (εκτός από δόξα) είτε είσαι πρώτος είτε δέκατος είναι αφόρητη πολυτέλεια να έχεις έναν τέτοιο αθλητή στην δεύτερη σκακιέρα όταν μάλιστα το αποτέλεσμα θα κριθεί σε κάποια νεάνιδα η στον 12αρη σου.

Καλή Εβδομάδα

.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ