.

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ

Τα Σχολικά Πρωταθλήματα αποτελούν μια πολύ καλή ευκαιρία για τους μικρούς σκακιστές ώστε  μέσα από αυτή τη διοργάνωση να γνωρίσουν αγωνιστκά το σκάκι και να διαμορφώσουν τις παρέες τους. Μαζί και οι γονείς που παρακολουθούν και συνοδεύουν, πολλές φορές μάλιστα με μεγαλύτερη ένταση και αγωνία από ότι τα ίδια τα παιδιά.

Αυτή την περίοδο ο Πανιώνιος έχει στις τάξεις του μια καλή ΄΄φουρνιά΄΄ μικρών αθλητών που δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον και αγάπη για το σκάκι ενώ ταυτόχρονα παρουσιάζει επιτυχίες σε αρκετά τοπικά τουρνουά της Αττικής.
Εν όψη των αγώνων ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά καλή επιτυχία, προπάντων όμως καλή διασκέδαση γιατί το σκάκι να μην ξεχνάμε είναι παιχνίδι!!! 
"It is just a game" όπως μου είχε πει ο Richard στο Πρωτάθλημα μετά από την γνωστή!!! αναπάντεχη νίκη του.


Φώτο από το πρόσφατο rapid Νίκαιας



Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Η ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΑΣ

Δύο πράγματα δεν έχει πετύχει το τμήμα μας μέχρι σήμερα.
Την κατάκτηση του  Πρωτάθληματος Ελλάδος και την διοργάνωση ενος πολύ ισχυρού διεθνούς τουρνουά.
Αμφότερα βέβαια είναι εξαιρετικά δύσκολο να τα πετύχεις αλλά εμείς όμως συνεχίζουμε να πρωτοτυπούμε. Για πρωτη φορά λοιπόν διοργανώσαμε το ετήσιο χορό μας την Παρασκευή που μας πέρασε με πολύ μεγάλη επιτυχία.
Το παρών έδωσαν προσωπικοί φίλοι από τον Πανιώνιο, η "παλιά φρουρά", άνθρωποι  που γνωρίζουν το τμήμα μας εδώ και χρόνια και φυσικά οι νέοτεροι γονείς μέλη της ομάδας.
Ευτυχώς ανάμεσα στα τόσα που έχουμε πετύχει το σημαντικότερο είιναι ότι δημιουργήσαμε βιωματική σχέση με το σκάκι ξεφεύγοντας από το πολλές φορές μουντό και ίσως μονότονο χαρακτήρα του.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν αποδίδουν το χρώμα και το χαρακτήρα της εκδήλωσης   







  

.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ